ELIMKYRKAN SKÄRHOLMEN

Välkommen till Elimkyrkan Skärholmen

Bor du i Sydvästra Stockholm? Titta in på en Gudstjänst i Skärholmen och kolla vilka vi är eller hör av dig för att ta reda på mer. Vår längtan är att människor i Sydvästra Stockholm skall känna Jesus.Vi ses i smågrupper 1 gång i veckan för att lära känna varandra, dela livet, be, lovsjunga och läsa Bibeln. En dag i veckan finns vi på Skärholmens torg för att möta människor i Skärholmen. Vi bjuder på kaffe, delar evangeliet och ber för dem som vill.

Gudstjänster

Vi firar gudstjänst söndagar klockan 11:00 i Skärholmens Centrum. Alla barn är välkommna att vara med på sin egen Gudstjänst. Lovsång, bön för helande, profetiska tilltal och möte med Gud karaktäriserar våra gudstjänster. Sista söndagen i månaden firar vi tillsammans med resten av Elimkyrkan Stockholm inne på Södermalm.

David Svensson

Pastor, Elimkyrkan i Skärholmen