ELIMKYRKAN VÄSTERORT

Välkommen till Elimkyrkan Västerort

Vi är en nystartad kyrka i Hallonbergen i Nordvästra Stockholm i Sundbybergs kommun. Vi tror att den lokala kristna församlingen är världens hopp! Vi har sedan senhösten år 2010 börjat med att verka i Hallonbergens Centrum med lärjungagrupper och olika aktiviteter i centrum, vi startade med söndagsGudstjänster i april 2012. Vår vision täcker hela nordvästra Stockholm, det område som populärt kallas Västerort. Hjärtligt välkommen att besöka oss. Vi tror att Gud längtar efter dig!

Gudstjänst

Livsförvandlande Gudsnärvaro, profetiska tilltal och bön för helanden-är du nyfiken på att besöka oss?  Vi firar Gudstjänst varje söndag denna höst utom sista söndagen varje månad. Vi ses 16 februari & 2 mars härnäst i Kulturcentrum, 1tr upp från T-baneingången i Hallonbergen centrum.

Sista söndagen varje månad firar vi Gudstjänst tillsammans med övriga Elimkyrkan i Korskyrkans lokaler på Birger Jarlsgatan 66 kl.16.00, nästa gång 23 februari.

Lärjungagrupp

Att mötas i en mindre grupp regelbundet är avgörande för vårt kristna liv. Vi är kallade till Jesuslikhet och det bästa sättet att bli Jesuslik  är genom att söka Honom och genom att slipas mot andra i gemenskap och i tjänande tillsammans. Vi ses på onsdagar klockan 19:00 i Hallonbergen centrum, i närheten av kaféet på samma plan som T-baneingången. Vi läser Bibeln, ber för Västerort, för dig och för helande  samt lyssnar in Guds tilltal.

Bönepromenader & Tillbedjanskväll

Vi går Bönepromenader i Hallonbergen och Ör  lördagar kl. 11:00-12:20. Samling mitt i centrum utanför T-banan.

Vi samlas också för bön hemma hos Tomas & Patricia Ask, Rökerigränd 3, Sundbyberg varje fredag kl 9-11, välkommen dit.

Matkassar & Fika i centrum

Vi samlar in matkassar en gång i månaden till människor i svåra ekonomiska livssituationer. Välkommen att vara med och bidra till detta. Kom till Gudstjänsten 9 mars kl.16 för att lämna ditt bidrag.

Andra kommande aktiviteter

Böne och fastemånad 10 mars- 18 april. Haka på! Info ring eller maila:

Kontakt: Pastorer:  Tomas Ask 0705-613415 tomas.ask@elimkyrkan.org

Patricia Ask 0734-208029 patricia.ask@elimkyrkan.org