Familjelivsläger 2013

Ett läger för hela familjen där ni får en underbar vecka och en hjälp till att forma hemmet till kyrka och kyrkan till ert hem.

Sommarens Familjelivsläger på Hjälmargården är mellan den 22-26 juli 2013 (v.30). Antalet blir begränsat till 180 stycken, så först till kvarn…

Föräldrarna får: Undervisning om föräldraskap, äktenskap och att vara förebilder för sina barn.

Barnen får: Åldersanpassad undervisning och roliga aktiviteter.

Hela familjen får: Gott om tid att njuta av svensk sommar och skratta mycket tillsammans, t.ex. genom lekar, tävlingar, bad och gemensam tid med Gud.Anmälan och information:

Anmälan görs via www.lagerliv.selänk till annan webbplats. Vill du ha mer information kan du besöka www.hjalmargarden.selänk till annan webbplats eller kontakta Maria Furusand, eller ring 070-76 80 806. Lägret är en del av EFKs familjelivssatsning. Klicka här för att ladda ner folderPDF och affischPDF.