Giving Hands ute på Södermalm för första gången

Nu i lördags den 12/1 var vi 9 personer från Elimkyrkan som var ute på Södermalm och presenterade GivingHands. Vi började med att be för Södermalm och sedan bar det iväg till Medborgarplatsen, Nytorget, Götgatan, Folkungagatan (utanför Salem kyrkan) och till SÖS. Vi hade vår nya västar på oss med trycket – ”Givinghands – Vi är till för dig” och vi delade ut ett material ned texten ”GRATIS HJÄLP- Det är redan betalt”.  Vi träffade och samtalade med runt 60 personer och alla var i stort sett oerhört positiva. Några gav kommentaren: ”Finns det så goda och generösa människor idag?!”  Alla vi som var med var efteråt uppfyllda av inspiration och känslan av att det var enkelt att komma i kontakt med människor på Södermalm – dem är helt enkelt nyfikna och öppna!

Lördagen den 26/1 kl.12.00 träffas vi igen i Salemkyrkan för att ännu en gång gå ut och presentera GivingHands. Är det så att du vill vara med i GivingHands och sprida Guds härlighet och godhet på Södermalm så gå in på www.givinghands.se/reg.html. Du är viktig och behövs!

Tommy Vidarsson