JOURNALIST

Ett annorlunda perspektiv på kristendom

Påkristning av samhället

Hur är det att vara kristen i världens mest sekulariserade land? Vi ser det som en fascinerande utmaning. För samtidigt som Sverige beskrivs som ett av världens mest sekulariserade länder i världen, talas det allt oftare om en “påkristning” av samhället. Faktum är att den kristna kyrkan växer mer än någonsin över hela världen. Det enda undantaget är Europa. Såhär långt.

Hjärta för Stockholm

Vår vision är att vara med och förändra enskilda människors liv, familjer och städer genom budskapet om Jesus, Gud som blivit människa. Vi har ett särskilt hjärta för Stockholm, för människor som vill utforska meningen med livet, för utsatta och för familjer. I den här brytningstiden vill vi lyssna, föra samtal och påverka. Ett kristet perspektiv är ett intressant komplement i det offentliga samtalet. Inte minst i en sekulariserad kultur.

Vad du kan göra

Vi föreslår att om du inte varit i kontakt med oss ännu gör något av följande:

1) Kontakta Elimkyrkans pressansvarige pastor Stefan Swärd 0704-92 23 10, för ett första förutsättningslöst samtal eller skarp intervju

2) Börjar läsa vår pressansvarige pastors blogg på www.stefansward.se

Vi har ett team inom Elim med expertkunskap och passion för kommunikation som ser fram mot att lära känna dig! Vad har du att förlora?

Nyhetsbrev för journalister